Skyrim - Shaya ~

Jeg er en ganske entusiastisk gamer til tider, men litt sær sånn sett, siden jeg egentlig bare spiller to spill. Skyrim og Dragon Age Origin. Til gjengjeld så kan jeg spille disse i det uendelige virker det som, pluss at jeg elsker å tegne karakteren jeg spiller. I dag prøvde jeg meg for første gang på å tegne karakteren min fra Skyrim. En sint dame som jeg har kalt Shaya.

Fortsatt ganske vanskelig å manøvrere meg rundt i Clip studio Paint, men syns da jeg fikk til noe halvbra denne gangen. Det kommer seg. Også er det veldig gøy å tegne litt igjen etter alt for langt opphold. :D Nå skal jeg snart ordne meg noe middag før kveldsvakt i kveld. Håper alle har en bra dag :)

#tegning #tegnerikke #digitalart #kunst #tegne #hobby #gøy #game #spill #skyrim #art 

 

2 kommentarer

Søtmonsen :))

08.07.2017 kl.19:57

Nice da! :D Spiller også Skyrim ^^ Blitt en del anime i det siste, og ikke så mye gaming, men prøver liksom å dele på det ;P

Kakann

12.07.2017 kl.15:48

Clip studio paint er knall! Vet at Frenden har noen gode brushes til det programmet (bare google frenden + clip studio) og hvis man finner en god brush kan det virkelig få fart i tegne entusiasmen! :^)

Skriv en ny kommentar

TegneRikke

TegneRikke

25, Trysil

Hovedsakelig en blogg som skal hjelpe meg å komme inn i tegne-gamet igjen! Litt matlaging, trening og hverdag ved siden av. :)

Kategorier

Arkiv

hits